Steenstraat 19 5521 KN Eersel 0497-785936 info@adegro.nl

Uitgebreide gevarenverzekering

Bedrijfspanden zijn kostbaar en veelal kwetsbaar. In tegenstelling tot een woning krijg je dagelijks vele mensen over de vloer. Daarnaast heeft je bedrijf ook nog risicoverhogende factoren van binnen en van buiten uit, die beduidend groter zijn dan bij een woonhuis. Al is het alleen al, omdat het gebouw groter is, gevaarlijke stoffen zijn opgeslagen of mogelijk ‘s nachts onbeheerd wordt achtergelaten.

Welke risico’s zijn verzekerd?

Het gevaar dat jouw pand getroffen wordt door blikseminslag, schade door smeltwater, vandalisme of ontploffingen is beduidend groter dan in een privé-situatie. Met een uitgebreide gevarenverzekering ben je verzekerd tegen al deze risico’s. Daarnaast ben je verzekerd tegen schade als gevolg van braak, diefstal van onderdelen van het pand, vorst en onvoorzien uitstromend water of olie.

Net als het gebouw kun je de inventaris en/of goederen onderbrengen in een Uitgebreide Gevarenverzekering voor Bedrijven.

Naast de algemene verzekerde gevaren, zoals brand, sprinklerlekkage, sneeuw of smeltwater, regen, storm, hagel, blikseminslag, inslag van meteorieten, een aanrijding of aanvaring, luchtvaartuigen, ontploffingen, vandalisme en rellen, biedt een inventarisverzekering ook dekking tegen de risico’s van schade als gevolg van diefstal na braak, vorst en onvoorzien uitstromend water of olie. Deze dekking geldt voor het machinepark, gereedschappen, meubilair en inrichting, kantoormachines en de aanwezige goederenvoorraad.

Het is mogelijk om je pand en inventaris in een verzekering onder te brengen, maar natuurlijk kun je ook kiezen voor een aparte verzekering, waarin jouw pand en inventaris los van elkaar verzekerd kunnen worden.

Adegro inventariseert graag, wat het beste bij jouw bedrijf past.

Ben jij goed verzekerd? Wil je een uitgebreider advies?
Bel gerust voor een afspraak, Adegro komt graag een keer bij je langs!

Meer informatie?