Steenstraat 19 5521 KN Eersel 0497-785936 info@adegro.nl

Hypotheken

Iedereen is uniek en geen situatie hetzelfde. De beste hypotheek voor je buurman, hoeft nog niet bij jou te passen. Wat voor jou de beste keuze is, hangt af van jouw wensen, van jouw visie. Als je een hypotheek kiest, wil je natuurlijk de beste. Dat moet er een zijn die past, op dit moment, maar zeker ook in de toekomst. Adegro helpt je hier graag bij!

Voordat we een advies over het financiële plaatje geven, willen we natuurlijk eerst weten wie je bent en wat je wilt in het leven.
Vervolgens legt Adegro ogenschijnlijk complexe financiële producten helemaal uit, zodat je begrijpt wat je koopt en hoe het in jouw financiële doelen past.

Adegro maakt jou tot expert, zodat je zelf een bewuste keuze kan maken. Als je begrijpt wat je koopt, kun je makkelijker kiezen uit de mogelijkheden die het beste bij je passen.

Voor maatwerk moet je bij Adegro zijn!

Onze dienstverlening stopt niet na het tekenen van de hypotheekaanvraag. Wij blijven je ondersteunen. We kunnen je onder andere hulp bieden bij het zoeken van de beste verzekeringen, het bezoeken van de notaris en het invullen van de voorlopige teruggaaf voor de belasting!

Weet jij wat het beste bij je past? Wil je een uitgebreider advies?
Bel gerust voor een afspraak, Adegro komt graag een keer bij je langs

Meer informatie?

 

Kosten en mogelijkheden
Wanneer u meer wilt weten over de kosten van onze dienstverlening en wat wij voor u kunnen betekenen, lees dan ons

Dienstverleningsdocument voor hypotheken

 

Home