Steenstraat 19 5521 KN Eersel 0497-785936 info@adegro.nl

Adegro, van A tot Z

Adegro is een kantoor voor hypotheek en verzekeringsadvies. Dit kantoor is in 2010 opgericht door Anjo de Groen. Hij is geboren in Nispen (Roosendaal), kwam via Roosendaal, Eindhoven en Goirle uiteindelijk terecht in Eersel. Voor hij besloot om voor zichzelf te starten, heeft hij veel ervaring opgedaan bij defensie, 5punt20, Vos-Bertens, DFD, Burghthuys en Box Makelaardij. Met meer dan 20 jaar vakkennis in zijn broekzak, kan hij je voorzien van het beste advies met zeer gunstige tarieven.

Adegro geeft je adviezen en oplossingen in hypotheken en verzekeringen. Adegro doet dat op basis van een persoonlijke benadering, zowel voor particulieren als voor ondernemers. Adegro begeleidt je van A tot Z en zorgt ervoor dat je zelf de expert wordt van je eigen financiële huishouden!

Adegro kan je compleet van het begin tot het eind begeleiden bij de aankoop of verbouwing van je huis op financieel en verzekeringsgebied. Je mag daarbij rekenen op een compleet, eerlijk advies en betaalbare passende producten.

Ook vragen over bestaande hypotheken en verzekeringen mag je aan Adegro stellen! Heb je twijfels of je goed genoeg verzekerd bent, of denk je ook dat je te veel betaald? Wil je weten of er inmiddels andere verzekeringen of hypotheken op de markt zijn, die veel beter bij jouw wensen passen? Adegro geeft je graag een vrijblijvend advies en komt graag een keer bij je langs!

Namens het team van Adegro,

Anjo de Groen

Adegro biedt meer!

Een huis kopen stopt niet bij het krijgen van een advies over hypotheken en verzekeringen. Bij het kopen van een huis komen veel meer zaken om de hoek, waarbij Adegro je helpt. Daarom bieden we naast verzekeringen en hypotheken ook hulp op het gebied van betaalbare taxaties ,bouwkundige keuringen en bezoeken aan de notaris .
Als extra toepassing bieden we je onder Thema’s ook nog allerlei extra informatie, welke je kan helpen bij de verhuizing, het kiezen van een hypotheek, als een familielid komt te overlijden of als je op vakantie gaat. Kortom, Adegro helpt je van A tot Z!

Meer informatie?

Wij werken samen met….

 

En we zijn aangesloten bij…

de AFM (Autoriteiten Financiële Markten) en onderstaande instellingen