Steenstraat 19 5521 KN Eersel 0497-785936 info@adegro.nl

Bedrijfsaansprakelijkheidverzekering

Fouten worden overal gemaakt, ook in de uitoefening van een bedrijf. Deze fouten kunnen onbedoeld financiƫle gevolgen hebben voor anderen. Hiervoor is de ondernemer aansprakelijk, ook als deze zijn ontstaan door toedoen van zijn ondergeschikten, door gebouwen, machines of producten.

Welke risico’s zijn verzekerd?

De aansprakelijkheidsverzekering dekt schade die jij of jouw medewerkers toebrengen aan anderen.
De activiteiten van jou als ondernemer spelen een grote rol bij het sluiten van de verzekering. Het aansprakelijkheidsrisico scheelt per bedrijf. Belangrijk is daarom dat de dekkingsomschrijving welke op de polis staat, precies aansluit bij de activiteiten van het bedrijf. Uitgangspunt is een degelijke basisverzekering, welke met aanvullende clausules precies op maat wordt gemaakt. Adegro inventariseert en zorgt voor dit maatwerk.

Ook de beroepsaansprakelijksheids, de milieuschade of de vervoerdersaansprakelijkheid zijn vormen van bedrijfsaansprakelijkheid. Deze kun je alleen niet op de Aansprakelijkheidsverzekering voor bedrijven worden verzekerd. Omdat deze specifieke risico’s zwaar wegen, zijn voor deze risico’s speciale polissen ontwikkeld.

Ben jij goed verzekerd? Wil je een uitgebreider advies?
Bel gerust voor een afspraak, Adegro komt graag een keer bij je langs!

Meer informatie?

Bedrijfsfouten kunnen onbedoeld grote financiƫle gevolgen hebben voor je bedrijf.