Steenstraat 19 5521 KN Eersel 0497-785936 info@adegro.nl

Annuleringsverzekeringverzekering

 

Een annuleringsverzekering geeft recht op vergoeding als je vanwege ernstige omstandigheden jouw geboekte vakantie af moet zeggen of moet onderbreken.

Er bestaan kortlopende annuleringsverzekeringen (die dekking bieden voor één vakantiereis) en doorlopende annuleringsverzekeringen (die een jaar lang voor alle vakantiereizen dekking bieden). Die laatste verzekering is vooral voordelig wanneer je meer dan 1x per jaar op vakantie gaat.
De verzekering is meestal direct na het afsluiten van kracht en eindigt vaak bij terugkeer in de eigen woning. 

 

Welke risico’s zijn verzekerd?

In de polis staat duidelijk aangegeven wanneer de kosten voor een vakantie die niet door kan gaan of voortijdig wordt afgebroken worden vergoed. Dat is bijvoorbeeld het geval wanneer een lid van het reisgezelschap of een naast familielid overlijdt. Ook het (ernstig) ziek worden van een verzekerde of van één van de naaste familieleden is gedekt. Daarnaast is er ook dekking, als jouw partner of jijzelf zwanger bent. Ook gedekt kan zijn het plotseling werkloos worden, het kopen van een eigen huis of een grote schade die je als verzekerde lijdt (bijvoorbeeld een afgebrand woonhuis).                   

 
Ben jij goed verzekerd? Wil je een uitgebreider advies?
Bel gerust voor een afspraak, Adegro komt graag een keer bij je langs!

Meer informatie?