Steenstraat 19 5521 KN Eersel 0497-785936 info@adegro.nl

Collectiviteit PPS

Collectiviteit PPS

Adegro biedt speciaal aan alle personeelsleden van PPS, PPS-Assist, PPS Investment Protection, Allistair en Caesar Events 10% extra collectiviteitkorting op alle schadeverzekeringen. Uiteraard gelden de kortingen ook voor gepensioneerde PPS-werknemers. Deze korting komt bovenop de gebruikelijke kortingen, die verzekeringsmaatschappijen je bieden. In totaal kun je als medewerker van PPS tot meer dan 25% besparen ten opzichte van je huidige schadeverzekeringen.

Gratis verzekerings-check

Als je een gratis verzekerings-check wil of als je wil weten wat jouw voordeel is van het collectiviteitpakket, komt Adegro graag een keer bij je langs op kantoor of bij je thuis. Klik hier voor het maken van een afspraak. Laat je gegevens achter o.v.v. verzekerings-check PPS en we nemen zo snel mogelijk contact met je op, voor het plannen van een afspraak.

Als je graag informatie wil ontvangen of hulp wil bij het vergelijken van je verzekeringen, mag je altijd contact opnemen.

Wil jij ook profiteren, maar werk je niet bij PPS?

De aanbiedingen van de collectieve schadeverzekeringen zijn nu nog alleen bestemd voor werknemers van PPS, PPS-Assist, PPS Investment Protection, Allistair en Caesar Events.

 
Werkgever van een andere onderneming?
 
Ben je werkgever en wil je jouw werknemers ook iets extra’s aanbieden zonder dat het je veel tijd of geld kost, neem dan contact met ons op voor een deelnameformulier. Wij zullen daarna jouw werknemers aanschrijven en hen op de hoogte brengen van hetgeen je voor ze geregeld heeft.
 
Werknemer van een ander bedrijf?

Ben je werknemer dan kun je gebruik maken van de bijzonder gunstige premies indien jouw werkgever een deelnameformulier heeft ingevuld. Wij zullen jou en je collega’s vervolgens informeren over de ruime mogelijkheden.